Jobba var som helst med våra desktop-lösningar.

ITS Desktop är en digital arbetsplats för det moderna företaget. Den är uppbyggt för att ge er en funktionell och framtidssäker IT-lösning via ITS samarbete med ledande leverantörer. Ambitionen är att skapa skalbara, flexibla och användarvänliga tjänster.

ITS Desktop finns i ett antal olika varianter för att passa olika kunder. Dessutom kan det enkelt kombineras med andra tjänsteområden som trådbundet och trådlöst nätverk, internetuppkoppling, telefoni och utskriftslösningar för att skapa en helhetslösning som passar just för ditt företag.

ITS Desktop 
– ONLINE

Jobba var som helst med Office 365 i molnet. Med tjänsten ITS Desktop – Online kan du använda alla funktioner från Office 365 på vilken enhet du vill, samt skapa och redigera dokument direkt i din webbläsare.

ITS Desktop – Business

Jobba effektivt med Office 365 på alla dina enheter. Med ITS Desktop – Business får du en komplett arbetsplatslösning med hela Office-programsviten, e-post, videomöten, lagring, backup och support.

ITS Desktop – Published

Säker access till program och affärssystem. Denna tjänst är till för de som behöver komma åt ett eller flera individuella program eller affärssystem på en central server. Programmet startas via ITS Connect-portal och körs från den centrala miljön men med samma smidiga användarupplevelse.

ITS Desktop – Premium

En flexibel och säker digital arbetsplats. Med vår Premium-tjänst kombinerar vi Office 365 och terminalserver-teknik. Det möjliggör att användare enkelt kommer åt sina applikationer och data från i princip vilken enhet som helst. Genom att centralisera viktiga system skapas en enorm flexibilitet och effektivitet – både för er organisation och era användare.

ITS Desktop – Workstation

En smart arbetsplats för dig som jobbar med tung grafik. Denna tjänst passar bäst för tunga grafikapplikationer eller när användarna behöver egna arbetsstationer med specifik programvara. Användaren ansluter till ett fjärrskrivbord på en egen virtuell maskin med Windows desktop OS med accelererad grafik.

Skillnader mellan de olika varianterna

ITS Desktop-varianter

KVALIFICERAD SUPPORT

Support finns alltid tillgänglig till våra tjänster, så om ni behöver hjälp står vår servicedesk till ert förfogande. Vår servicedesk är bemannad med tekniker från första linje och ambitionsnivån är att ni ska få ert ärende avhjälpt direkt.

Vill du veta mer? Eller ha ett kostnadsförslag?

Hör av dig till oss på intresserad@itsnordic.se eller på telefon 08-522 433 00 så berättar vi mer.