Jobba hos oss

Hemligheten bakom att trivas på jobbet.

DET SKA VARA ROLIGT ATT ARBETA

En av huvudanledningarna till att vi skaffat oss ryktet som Sveriges mest serviceorienterade IT-företag är att våra medarbetare har roligt på jobbet. Det är vårt framgångsrecept. Vi vet nämligen att människor som känner sig uppskattade och som får utvecklas också blir mer engagerade i sitt arbete. Med engagemang kommer ambition och proaktivitet, vilket är två förutsättningar för att lyckas i en bransch som är så konkurrensutsatt som vår.

Eftersom vi tillbringar mycket tid med våra kollegor, lägger vi också ner mycket energi på vårt kontor. Det är en plats där inte bara vi som arbetar på ITS ska trivas. Även din familj är alltid välkommen att titta förbi, och våra kunder ska givetvis känna sig som hemma. Du kommer snabbt att märka att vi är familjära och tycker att det är viktigt att vara genuina, engagerade, entusiastiska och varma. Och att vi tar hand om varandra. 

KONTAKTA OSS

Låter det här som din nästa arbetsplats? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss på mailadressen nedan. För som vi brukar säga: bra saker kommer till dem som inte sitter och väntar.

hr@itsnordic.se