ITS tar plats i en ny kostym…

Våren börjar få fäste och vi på ITS blickar tillbaka på ett fantastiskt 2015...

När detta skrivs är det solig Påskhelg och jag misstänker att du liksom jag är lätt förundrade över att det redan har passerat tre månader av 2016. Men våren börjar få fäste och vi på ITS blickar tillbaka på ett fantastiskt 2015 med en tillväxt över förväntan som vi alla är mycket glada över.

Trots att de senaste månaderna svischat förbi har det hunnit hända mycket på ITS. Vår nya varumärkesplattform är sjösatt och ITS har fått en ny kostym i form av en ny webbplats. Mer om det kommer vår nya marknadschef Magnus att berätta om i en separat intervju i nyhetsbrevet. Vi har nu passerat 100 medarbetare och lokalerna är redan för trånga. Vi håller därför som bäst på att bygga ut för fler medarbetare och plats för än fler stimulerande möten med dig som kund och våra partner. Vår nya tjänst ITS Desktop CAD körs nu hos HJR Projektel och vi kommer göra en fördjupad satsning på tjänsten under året. Det är ett av många nya initiativ vi kommer presentera under året. I årets första nyhetsbrev presenterar vi också några av våra kunder och hur vi tillsammans hjälpt dem lösa sina utmaningar. Tanken är att det ska vara inspirerande läsning och visa på lite på den bredd av tjänster som ITS Nordic levererar.

Den nya kostymen till trots är ITS målsättning densamma som när vi startade - att vi ska erbjuda marknadens bästa service till dig som kund. Ett mått på detta är vår årliga NKI, men vi kommer också att göra ”temperaturmätningar” under året i form av några korta kundenkäter. Med dem vill vi än snabbare omvandla dina åsikter till konkret handling genom att leverera bättre och snabbare till dig som kund.

Avslutningsvis önskar jag dig och de dina en härlig vår! Undrar du något eller har synpunkter, hör gärna av dig till mig.

Staffan Ybring, vd