ITS Nordic växer och öppnar kontor i Malmö!


Sedan några veckor tillbaka är nu ITS Nordic även etablerade i Malmö. Ambitionen är att vi ska växa rejält i denna expansiva region, säger Anders Karlebro, VD på ITS Nordic. Frontpersonerna i Malmö är Christopher Ström och Robert Gilengren Wassberg, båda med mångårig erfarenhet av mindre, medelstora och stora bolag och har en mycket hög kunskap om hela det komplexa IT-området.

– Sedan några veckor tillbaka är nu ITS Nordic även etablerade i Malmö. Ambitionen är att vi ska växa rejält i denna expansiva region, säger Anders Karlebro, VD på ITS Nordic. Vi har märkt att vårt erbjudande verkligen fungerar, och därför är det extra kul att kunna starta verksamhet även i Malmö. Vi riktar oss framförallt till mindre och mellanstora företag och det finns det gott om i Malmö-regionen, så vi har stora förhoppningar om snabb tillväxt.

Förenklat så är vårt totalerbjudande det som varje företag behöver, dvs fungerande IT-, telefoni och utskriftslösningar för den dagliga verksamheten – i kombination med en teknisk mänsklig support som hjälper till med allt som användarna undrar eller behöver hjälp med. Många företag har idag detta utspritt på flera olika leverantörer och samarbetspartners, vilket tar både mycket tid och kraft och i slutändan så kostar det onödiga pengar.

Frontpersonerna i Malmö är Christopher Ström och Robert Gilengren Wassberg. De har båda mångårig erfarenhet inom försäljning av IT- och Telefonilösningar till mindre, medelstora och stora bolag och har en mycket hög kunskap om hela det komplexa IT-området.

Kontakta gärna vårt Malmökontor:

ITS Nordic
Växel: 040-602 48 00
Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö