Patrik Philipson ny försäljningsdirektör på ITS Nordic

Patrik Philipson har börjat som ny försäljningsdirektör på ITS Nordic AB med start 26 februari. Med en gedigen branschkunskap – med många år som försäljningsansvarig på Hewlett-Packard Sverige och senast som norra Europa Vd för OKI kommer han att tillföra en stor portion ny kunskap.

Patrik Philipson har nyligen börjat som ny försäljningsdirektör på ITS Nordic AB. Med en gedigen branschkunskap – med många år som försäljningsansvarig på Hewlett-Packard Sverige och senast som norra Europa Vd för OKI kommer han att tillföra en stor portion ny kunskap.

– Vi är mycket glada över att kunna presentera Patrik som ny försäljningsdirektör på ITS Nordic. Uppdraget innebär en nyckelroll hos oss i vår strävan att öka vår närvaro på marknaden och vi är övertygade om att Patrik kommer att bidra till vår fortsatta framgång, säger Henrik Welin, VD för ITS Nordic.

– Det känns otroligt roligt och spännande att få dela ITS Nordics framgångssaga. Jag ser mycket fram emot att få vara med att utveckla det här bolaget som har en så spännande resa både bakom och framför sig. I en tid då teknikutvecklingen går i en så rasande takt att företagen inte själva har möjlighet att hinna med – så känns det väldigt bra att komma till ett företag som fokuserar på just detta. Att hjälpa våra kunder med den tekniska vardagen, it-lösningar, telefoni-lösningar och skrivare/dokumenthanterings-lösningar och med en egen supportavdelning för detta – för att deras vardag ska kunna fungera på bästa sätt. Jag har bara varit här i två veckor och håller som bäst på att sätta mig in i allt, men har redan en härlig känsla säger Patrik.

För mer information kontakta:

- Henrik Welin, VD (henrik.welin@itsnordic.se, 08-522 433 02)

- Patrik Philipson, Försäljningsdirektör (patrik.philipson@itsnordic.se, 08-522 433 11)