Nytt ramavtal med Sveriges Begravningsbyråers Förbund

ITS Nordic har sedan årsskiftet ett ramavtal med Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Under maj hade de sin årliga kongress i Stockholm där våra kundansvariga Ali och Bella var på plats för att presentera ITS samt våra produkter och tjänster till förbundets medlemmar.

Sedan årsskiftet har ITS ett ramavtal med Sveriges Begravningsbyråers Förbund och när de hade sin årliga kongress i Stockholm den 10 – 12 maj var vi självklart på plats för att presentera oss, berätta mer om hur ITS jobbar och självklart utmana dem på lite golf.

Ali och Bella var som vanligt trevliga och glada representanter för ITS och kunde dessutom locka besökare till vår monter med en tävling där deltagarna kunde vinna ett återbesök till Stockholm, men då i form av en Spaweekend på Yasuragi.

- Vi hade ett jättetrevligt mässdeltagande där vi fick möjlighet att träffa SBF-medlemmar från alla delar av Sverige. Det finns verkligen ingenting som slår det personliga mötet och vi både hoppas och tror att vi hjälp de som var nyfikna på vårt utbud av produkter och tjänster. Vi kommer definitivt att delta även nästa år då mässan istället kommer att hållas i Umeå och hoppas såklart att vi kommer att återse många deltagare från i år, men då i egenskap av att de har blivit nya kunder hos oss på ITS, säger Ali Alkawaz, Area Sales Manager.