ITS Nordic fortsätter utveckla samarbetet med Microsoft – återigen Guldpartner!

ITS har återigen blivit utnämnd till guldpartner inom Microsofts Partnerprogram genom att utmärka sig gällande välutbildad personal och kundanpassade lösningar. De företag som blir partners till Microsoft på guldnivå får tillgång till förmåner, incitamentsprogram samt extra resurser. Och inte minst innebär det en kvalitetssäkring för våra kunder.

 

Att bli utnämnd till guldpartner innebär att företaget uppnått den högsta kvalitetsnivån inom Microsofts Partnerprogram. ITS har uppfyllt alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina mest kvalificerade partners, och har kompetensen att förmedla värdet av Microsofts teknik, program och arbetssätt till sina kunder.

Guldpartner innebär att ITS:

  • Har accelererat försäljningen och stuckit ut från mängden med välutbildad personal.
  • Har kunnat möta kundernas krav på anpassade lösningar med support från Microsoft.
  • Har effektiviserat och utvecklat den egna verksamheten med hjälp av Office 365 och övriga produkter.
  • Har en närmare kontakt med Microsoft genom dedikerade rådgivare.

– Vi är självklart både stolta och glada över att återigen bli utnämnda till guldpartner hos Microsoft. Vi har intensifierat vårt samarbete och det är ett kvitto både på vår tekniska kompetens och den ambition som finns att alltid ge våra kunder den bästa möjlig servicen. Vi ser fram emot att fortsätta jobba nära Microsoft och att hjälpa våra kunder att verkligen ta
tillvara på de nya tjänsterna som utvecklas, säger Hampus Dellenstedt, CTO på ITS.