Vi framtidssäkrar din IT

Om ITS Nordic

Vi på ITS Nordic levererar smarta IT-, telekom- och utskriftslösningar till alla typer av företag. Våra lösningar bygger på den absolut senaste tekniken och tanken är att våra kunder ska kunna jobba, maila, surfa, skriva ut och kopiera, utan några störningar och avbrott. 

Vi ser vår roll som en pålitlig IT-partner som tar ansvar, är tillgänglig och problemlösande. När vi ser till att våra kunders IT och kommunikation fungerar, kan de fokusera på sin kärnverksamhet och strategiska utmaningar. I många fall arbetar vi parallellt med och frigör tid för våra kunders egna IT-avdelningar. I andra fall tar vi hand om kundernas hela IT-drift. Oavsett vilket, inleder vi alltid våra kundsamarbeten med en grundlig analys för att ta reda på vilka behoven är – innan vi rekommenderar en lösning.

Ända sedan starten 2004 har vi drivit ett företag som har en grundläggande annorlunda idé än de flesta av våra konkurrenter. Vi anser nämligen att den enskilt viktigaste komponenten i vår leverans är exceptionell service. Därför lägger vi stor energi på att erbjuda marknadens bästa service, support och kundtjänst.

I dagsläget har vi fler än 70 medarbetare och vårt kontor ligger i Stockholm.

Kontakt

Tel växel: 08-522 433 00 
Tel support: 08-522 433 33
Besöksadress: Gårdsvägen 18,  169 70 Solna 
Se på Google Maps

Bolagsfakta

Bolagsform: Aktiebolag
Organisationsnummer: 556584-7448
Grundat: År 2004
VD: Jacob Pontén

Vi stödjer barncancerfonden

ITS Nordic är sedan många år barnsupporter. Det innebär att vi stödjer Barncancerfondens livsviktiga arbete med att finansiera forskning, vård och vårdutveckling samt att ge stöd till drabbade familjer.

Barnsupporter Företag