Vi samarbetar med de ledande IT-leverantörerna

Att leverera marknadens bästa lösningar för IT, telekom och utskrifter kräver teamwork. Nedan hittar du några av våra samarbetspartners.


Gold Partner – Hewlett Packard Enterprise

Vårt samarbete med Hewlett Packard Enterprise omfattar primärt infrastruktur som servrar, backup för ITS lagring och så kallad ”CAD as a Service” där vi tillsammans utvecklat en lösning som ligger i teknikens absoluta framkant.

Hewlett Packard Enterprise är den ena delen av det som tidigare var Hewlett Packard. Den andra delen, HP Inc koncentrerar sig på mindre hårdvara som skrivare och datorer, medan HPE levererar mer av helhetslösningar, som servrar, lagring och konsulttjänster.


Microsoft Gold Partner

GOLD PARTNER – MICROSOFT

Microsoft är en av våra huvudpartners och hela IT-plattformen som ITS tillhandahåller är baserad på Microsofts produkter. Det gäller t.ex viss infrastruktur, Office 365, SQL-servrar, mailtjänster, Windows m.m.

Microsoft är en av världens ledande mjukvaruproducenter med verksamhet i hela världen. Företagets olika operativsystem finns i ca 90 % av alla datorer och strävar efter att ge människor tillgång till tjänster, information och kommunikation oberoende av tid, plats och enhet.

 

 Tele2 Platinapartner

PLATINAPARTNER – TELE 2

ITS är stolta över vårt långa samarbete med Tele2 som vi ser som vår kommunikationspartner vad gäller uppkopplingar för både fast och mobil telefoni.

Tele2s mobilnät är pulsådern som får företag och privatpersoner att leva fullt ut i den mobila eran. Tele2 var först i Sverige med att täcka 99 procent av befolkningen med ett snabbt 4G-nät och har uppmärksammats för att ha världens bästa 4G-nät.

  

Citrix

CITRIX

Ett samarbete som närmar sig fem år, där vi fördjupat vårt samarbete under den senaste tiden. Primärt förser Citrix oss med företagsmobilitetslösningar, som t.ex. ”CAD as a Service” där vi, Citrix och HP Enterprise tillsammans tillhandahåller en av marknadens bästa lösningar för arkitekter och byggbolag.

Citrix leder övergången till programvarudefinierande av arbetsplatsen och förenar virtualisering, mobilitetshantering, nätverks- och SaaS-lösningar för att skapa nya sätt som gör att företag och personer kan arbeta bättre.

  

Avaya

AVAYA

Avaya är en ledande global leverantör av nästa generations samarbets- och kommunikationslösningar, Unified Communications, video i realtid, contact center, nätverk och relaterade tjänster till företag av alla storlekar runt om i världen.

Avaya är vår samarbetspartner inom televäxlar och programvaran till dessa. Utöver detta så erbjuder vi tillsammans med Avaya ett antal olika mjukvaror som optimerar flöden för många olika branscher och ändamål.

 

DATATAL

Datatal hjälper dagligen tusentals användare att kommunicera på ett enkelt och effektivt sätt och är en av de mest erfarna utvecklarna av tele- och röstlösningar på den nordiska marknaden. Det som gör Datatal unika, förutom deras gedigna erfarenhet, är den egenutvecklade plattformen Flexi.

Datatal är vår samarbetspartner inom denna och nästa generations hanteringsflöden via telefoni. Det kan röra sig om allt från att kunden vill bli uppringd istället för att sitta i telefonkö, till hantering av talsvar och hänvisning samt optimering av större kundtjänstflöden.Konica Minolta

KONICA MINOLTA

Konica Minolta är en av våra samarbetspartner inom dokumenthantering, utskriftslösningar, scanning och optimering av dokumentflöden. Utöver de faktiska maskinerna sätter vi tillsammans med Konica Minolta även upp de flöden som krävs.

Konica Minolta är en ledande tillverkare och leverantör av marknadsledande produkter för dokumenthantering och erbjuder produkter, tjänster och lösningar för digital bildbehandling i kontors- och produktionsmiljöer.

 

Ricoh

RICOH

Ricoh är en av våra samarbetspartner inom dokumenthantering, utskriftslösningar, scanning och optimering av dokumentflöden. Utöver de faktiska maskinerna sätter vi tillsammans med Ricoh även upp de flöden som krävs.

Ricoh är ett globalt företag som specialiserar sig på kontorsmarknaden och marknaden för grafisk kommunikation. Ricoh arbetar tillsammans med olika organisationer över hela världen för att modernisera arbetsmiljöer och optimera dokumentflöden.