top of page

Officiell Partner till AIK hockey

Uppdaterat: 14 apr. 2023

Vi är glada att äntligen berätta att ITS Nordic blir en ny officiell partner till AIK Hockey. Vår logotyp kommer kommer att ta plats på den vackra matchtröjan på herrlaget och på ljuvliga hovet. Förutom exponering blir vi en del av AIK Hockeys Affärsnätverk vilket känns väldigt spännande.


"Vi är glada över det fleråriga partnerskapet med AIK Hockey i rollen som officiell IT-partner där vi på ITS Nordic kommer leverera moderna molntjänster. Med vår bas i Solna och vårt engagemang för idrotten ser vi oss som en självklar partner till AIK Hockey. Vi ser fram emot en säsong där mixen av teknik och känsla blir en framgångsfaktor på och utanför isen" säger Jacob Pontén, VD på ITS Nordic.


Under hela processen och i alla möten med ITS Nordic fram till signering har det varit en fantastisk energi. Vi är stolta över att få en partner som dem och glada över att de ser AIK Hockey och våra kanaler samt Affärsnätverk som en viktig pusselbit för dem att öka deras kännedom och deras affärer, säger Niklas Nestlander, marknadschef på AIK Hockey.

82 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page