Alla typer av telefoni för företag av alla storlekar.

Vi har vänt på begreppen vad gäller telefoni för företag. Istället för att erbjuda paketlösningar som inte riktigt passar någon, sätter vi samman en telefonilösning med exakt de funktioner som just ditt företag behöver.

Fast, mobil eller IP-telefoni? 

Med våra molnbaserade centralväxlar kopplas samtalen via bredband (IP) istället för via en traditionell telefonväxel. Därmed spelar det ingen roll om ni vill använda fasta eller mobila telefoner. Eller använda en blandning av mobila och fasta. All funktionalitet ligger i molnet och kan snabbt och enkelt byggas ut eller kompletteras med nya smarta funktioner i takt med att era krav förändras. Vi hjälper till med allt inklusive operatörsavtal och ni behöver inte byta från er nuvarande teleoperatör, även om vi oftast kan erbjuda ett billigare alternativ.

Vilka är fördelarna?
  • Framtidssäker och skalbar – inga dyra investeringar i växlar som snabbt blir omoderna.
  • Bättre kundservice – hänvisningssystem med kalenderkoppling i realtid, flexibla röstbrevlådor och personligt talsvar ger ett professionellt telefonbemötande.
  • ITS Telefon-app för att styra hänvisningar, koppla samtal mm.
  • Passar perfekt ihop med mobila telefoner, oavsett abonnemang.
  • Arbetsbesparande – webbgränssnitt där användarna själva kan ändra kontaktuppgifter, se kollegors tillgänglighet mm.
  • ITS sköter all teknik.

Kunddedikerad lösning

För verkligt avancerade användare, som t.ex. call centers, erbjuder vi även möjligheten till en helt dedikerad växel (som kan placeras hos oss eller hos kunden). I denna lösning är det nästan bara fantasin som sätter gränserna för funktionaliteten. Det går t.ex. att få omfattande statistik, rapportering och integration till sociala medier.

Fri support

Support ingår alltid till våra tjänster, så om ni behöver hjälp står vår helpdesk till ert förfogande. Vår helpdesk är bemannad med tekniker från första linje och ambitionsnivån är att ni får ert ärende avhjälpt direkt.

Vill du veta mer? eller ha ett kostnadsförslag?

Hör av dig till oss på intresserad@itsnordic.se eller på telefon 08-522 433 00 så berättar vi mer.