Bekymmersfria utskriftslösningar som sänker era kostnader.

I många företag lägger skrivare och kopiatorer beslag på en stor del av IT-budgeten och kostar mycket mer än vad någon hade räknat med när de köptes in. Med en utskriftslösning från oss får ni betydligt bättre kontroll på kostnaderna än om ni investerar i egna maskiner. Och en mer effektiv hantering av era dokument.

UTSKRIFTER DU KAN LITA PÅ

En självklarhet gällande kopiatorer och färgskrivare är att utskrifter och kopior ser ut som de gör på datorskärmen. En annan är att antalet störande driftstopp är så få som möjligt. När du väljer en utskriftslösning från ITS, ligger ansvaret att förebygga, reda ut och lösa eventuellt tekniskt krångel hos oss. Skulle något krångla, är det bara att lyfta luren så är vi på plats direkt.

SMARTARE DOKUMENTHANTERING

Våra lösningar handlar om mycket mer än bara de bästa maskinerna från de bästa tillverkarna. Vi hjälper gärna till med att effektivisera era dokumentflöden i form av utskrifter, kopior, scanning, arkivering och digitala fakturaflöden. Bättre hantering av digitala och analoga dokument betyder ofta ökad produktivitet och säkerhet.

Vilka är fördelarna?
  • Minskade fasta kostnader.
  • Färre driftstopp.
  • Effektivare dokumentflöden.
  • De senaste kopiatorerna från de största leverantörerna.
  • De senaste färgskrivarna från de största leverantörerna.
  • Kringutrustning och förbrukningsmaterial ingår.

KVALIFICERAD SUPPORT

Support finns alltid tillgänglig till våra tjänster, så om ni behöver hjälp står vår servicedesk till ert förfogande. Vår servicedesk är bemannad med tekniker från första linje och ambitionsnivån är att ni ska få ert ärende avhjälpt direkt.

VILL DU VETA MER? ELLER HA ETT KOSTNADSFÖRSLAG?

Hör av dig till oss på intresserad@itsnordic.se eller på telefon 08-522 433 00 så berättar vi mer.