top of page

Glad sommar önskar ITS Nordic!

Sommaren är här och ITS Nordic vill önska dig och dina medarbetare en härlig ledighet!Nedan delar vi 3 höjdpunkter från våren 2022


ITS Nordic har återigen kvalificerat sig som Guldpartner till Microsoft

Certifiering är ett bevis på vårt fokus på kundvård och engagemang att implementera Microsoft-teknik och hjälpa kunder att maximera fördelarna som finns med tjänsterna. Med Microsofts årliga granskningar av sina viktigaste partners kan du vara säker på att din digitaliseringsresa är i trygga händer hos ITS Nordic, eftersom vi fortsätter att utveckla kompetensen hos våra medarbetare och ge våra kunder total kundnöjdhet säger vår CTO Hampus Dellenstedt.


Ny hemsida Vi har lanserat en ny hemsida där vi delar de senaste nyheter från vår bransch, tips och inspiration som kan hjälpa er att skapa en säker och smart IT-miljö.


Vi fortsätter att kompetensutveckla våra medarbetare

Under våren har våra medarbetare genomgått flertal utbildningar inom moderna tjänster för att få kunskapen och förståelsen att rekommendera bästa lösningen utifrån era behov.


Tack våra fina kunder!

Så här inför ledigheten vill jag passa på att tacka dig för de spännande och ibland utmanande uppdrag vi har fått förtroendet att genomföra. Inget projekt är den andra sig lik och inte heller våra kunder IT-miljö och behov vilket betyder att det finns ständigt nya möjligheter att upptäcka och nya lösningar att skapa.


Vår support har givetvis öppen som vanligt under vardagarna mellan klockan 8–17.

Vi hoppas att ni får njuta av en riktigt härlig sommar som bjuder på sol, bad och skratt!

Trevlig sommar

37 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page