top of page

Om ITS Nordic

ITS Nordic är ett av Sveriges ledande IT-tjänstebolag som levererar molnbaserade tjänster till små till medelstora företag. Vårt erbjudande är brett och inkluderar molntjänster, infrastruktur, applikationsnära tjänster, cybersäkerhet och mycket mer. Oavsett var du befinner dig på din digitala resa hjälper våra experter dig att hitta den bästa resan till molnet.

 

Vi är stolt partner till Microsoft, där vi kontinuerligt utbildar och certifierar våra specialister för att kunna erbjuda marknadsledande tjänster och service på hög nivå. 

Vi har en extremt hög kundnöjdhet och det är tack vare våra fantastiska medarbetare som med stort engagemang och kundfokus alltid säkerställer kvalité och närvaro i våra leveranser.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag!

Vi framtidssäkrar din IT.

20+

Years of Experience

58

Specialists & Experts

210

MKR In Average Revenue

70+

NPS Satisfaction Rated by Clients

Vi lever i en värld där digital utveckling är en viktigt byggsten för att bli framgångsrik och konkurrenskraftig.  Det finns oändliga möjligheter och fördelar med att ha ett smart och effektivt IT-landskap.

 

Med lång erfarenhet, djup verksamhetsförståelse och teknisk expertis kommer våra specialister hjälpa dig att framtidssäkra din IT. 

Vi sitter i moderna lokaler i Solna precis intill Mall of Scandinavia. Du är varmt välkommen att hälsa på oss!

Our (not so) secret sauce

We practice what we preach

Accountability

Det som differentierar oss som en partner istället för en leverantör är relationen med våra kunder som bygger på tillit och ansvar.

Client first

Vårt stora uppdrag är att skapa värde - för våra kunder, våra kunders kunder, planeten och varandra.

Growth

Vi hjälper våra kunder att växa och utvecklas lönsamt, och vårt mål är hjälpa alla som arbetar hos oss att utvecklas till sitt bästa jag.

Technology- curious. Humanity- centric.

Vi är nyfikna på teknisk innovation och brinner för användaren och medarbetarna som ska nyttja tekniken.

Passion

Vi strävar efter att ständigt förbättra och utveckla en bredare leverans utifrån kundens behov, uttalade och outtalade, snarare än bara utifrån teknologiska framsteg.

We Work With the Very Best

microsoft.png
telenor.png
tele2.png
1280px-Logo_Konica_Minolta.svg.png
firstcomeeurope.png
newline_edited.png
citrix.png
bottom of page