Becoming ITS Nordic

Redan från starten har ITS Nordic haft ett tydligt fokus på IT- och tech. Vi har i snart två decennium följt marknadens digitala utveckling och ständigt uppdaterat vårt erbjudande för att möta våra kunders skiftande behov och implementera ny teknologi.

När ITS Nordic grundades var IT något som bara skulle fungera och inta ta stort fokus från våra kunders dagliga verksamhet. Idag, snart 20 år senare designar vi arbetsflöden som kan förändra  affärsmodeller, förbättra kundupplevelser, öka effektiviteten och generera data som bidrar till ovärderliga insikter och starkare affärer. Ett tecken på att vi lyckas är att några av Sveriges marknadsledande företag anlitar oss för att skapa ett effektivt och tryggt IT-landskap.

Vi består av ett dynamiskt team av experter med en kundfokuserad, flexibel och teknikfokuserad företagskultur. Vi är transparenta i allt vi gör, för vi vet att det bygger förtroende, tillåter öppen kommunikation och uppmuntrar till aktivt deltagande. 

B8B3BFC3-7C0D-4AF1-8FA8-823F51B86753_1_201_a.jpeg

Our Mission is to Empower

18+

Years of Experience

78

Specialists & Experts

220

MKR In Revenue

98%

Satisfaction Rated by Clients

ITS Nordic är ett "people first"-företag. Det betyder att vi tror att vi bara kan erbjuda bra service och hög kvalité i våra projekt om vi tar väl hand om vårt team.

Vi brukar använda oss av frasen "Growing people - Growing Business". Det beskriver våra två huvudfokus: människor och kunder. Vi vill utveckla våra egna medarbetare, att bli mer erfarna och skickliga, som specialister och konsulter, vilket i sin tur hjälper våra kunder att växa som företag.

Our (not so) secret sauce

We practice what we preach

Accountability

Det som differentierar oss som en partner istället för en leverantör är relationen med våra kunder som bygger på tillit och ansvar.

Client first

Vårt stora uppdrag är att skapa värde - för våra kunder, våra kunders kunder, planeten och varandra.

Growth

Vi hjälper våra kunder att växa och utvecklas lönsamt, och vårt mål är hjälpa alla som arbetar hos oss att utvecklas till sitt bästa jag.

Technology- curious. Humanity- centric.

Vi är nyfikna på vår omvärld och trender men vi brinner för användaren och medarbetarna som ska nyttja tekniken.

Passion

Vi är genuint intresserade av tech 

och brinner för att skapa värde för dina medarbetare och er verksamhet. 

We Work With the Very Best

microsoft.png
telenor.png
tele2.png
1280px-Logo_Konica_Minolta.svg.png
firstcomeeurope.png
newline_edited.png
citrix.png