top of page

ITS Nordic uppdaterar sin tjänsteportfölj för enklare och effektivare IT-integrationer

Hampus Dellenstedt, CTO på ITS Nordic.


ITS Nordic har inlett det nya året med en omfattande omstrukturering av sina tjänster. Lanseringen av deras nya paketering markerar ett strategiskt steg mot att erbjuda en ännu bredare och bättre anpassad upplevelse för sina kunder.


ITS Nordic har initierat en modernisering av sina tjänster med målet att erbjuda företagsanpassad och kostnadseffektiv IT-support. Genom att introducera flexibla betalningsalternativ och differentierade servicenivåer strävar ITS Nordic efter att ge företag ökad kontroll och anpassningsmöjlighet över sina IT-integrationer. Som ett led i detta har ITS Servicedesk genomgått betydande förändringar. Numera erbjuds alternativet att betala per ärende eller välja mellan fyra olika nivåer: ITS Servicedesk Grund, Standard, Standard Plus och Premium. Denna flexibilitet sätter användarna i förarsätet när det gäller att anpassa IT-supporten efter företagets behov.


– Vår nya supportstruktur bygger på vår långa erfarenhet i branschen, vilket gör det enklare för kunder att förstå vad de får och hur vi kan stödja deras behov genom våra paketeringar. Vi börjar också att gå från att ge tidsestimat på implementeringsuppdrag till att erbjuda fasta priser för en tydligare och mer förutsägbar kundupplevelse, säger Hampus Dellenstedt, CTO på ITS Nordic.


Azure Virtual Desktop: Mångsidighet och effektivitet

ITS Nordic har också uppdaterat sin populära tjänst, Azure Virtual Desktop (AVD), som varit en favorit bland många kunder. Tjänsten är en virtuell skrivbordslösning och har tidigare funnits i en paketering som främst varit anpassad för större företag. Nu har ITS lanserat AVD-Light, en nedskalad version som passar perfekt för mindre företag med 1-10 användare. Trots sin kompakta storlek erbjuder AVD-Light samma kärnfunktioner som sin större motsvarighet.


– Genom att introducera AVD-Light öppnar vi upp möjligheten för mindre företag att dra nytta av vårt kraftfulla virtual desktop-verktyg, säger Hampus Dellenstedt.


Framtidens IT med ITS Nordic

Med den senaste omstruktureringen har ITS Nordic framgångsrikt etablerat sig som en av de ledande leverantörerna inom moderna och användarvänliga IT-lösningar och supporttjänster. Genom att erbjuda flexibla alternativ som möjliggör anpassning efter företagens individuella behov.


– Genom vårt senaste initiativ strävar vi efter att göra modern teknik enkel att nå för små och medelstora företag. Detta stärker inte bara deras konkurrenskraft utan ger dem också möjlighet att fokusera på sina kärnverksamheter på ett mer konkurrenskraftigt och effektivt sätt, avslutar Hampus Dellenstedt.


För mer information och förfrågningar om IT-tjänsterna från ITS Nordic, vänligen kontakta Hampus Dellenstedt.


Kontaktuppgifter:

+46 8 522 43372

112 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page