top of page

Nu har Windows 11 varit live i en vecka och det är dags för oss att djupdyka i den senaste versionen

Uppdaterat: 25 jan. 2022

Om du precis som vi blev nyfikna på Windows 11 efter Microsofts Chief Product Officer, Panos Panay presentation i juni så är den här artikeln för dig.


Flera av våra kunder har många frågor kring Microsofts nya operativsystem så vi bestämde oss för att samla de mest vanliga frågorna och ta ett snack med vår expert Timmy Brandt som delar hans tankar kring den senaste lanseringen samt tipsar på hur ditt företag enkelt och säkert kan komma igång!

Det första som slår mig är att den nya designen är fräsch, enkel och modern. Att arbeta i en miljö som är visuellt tilltalande och lätt överskådlig kommer garanterat att förbättra din produktivitet.” säger Timmy Brandt.

Det är smidigt att navigera sig med hjälp av den nya uppdaterade funktionen Snap Groups och Snap Layouter som förbättrar utseendet och som dessutom kommer ihåg dina vy-inställningar även när du dockar din dator. Dessa funktioner är ultimata för den nya hybrida arbetsmiljön som blir allt vanligare hos våra kunder.


Först och främst, vad är skillnaden mellan Windows 10 och Windows 11?

Windows 11 har samma styrka och säkerhet som Windows 10 med ett nydesignat och uppdaterat utseende. Det innehåller dessutom nya funktioner, integrationer, ljudeffekter och appar. Alla detaljer har övervägts. Allt förenas för att ge dig en helt uppdaterad upplevelse av din dator.

Är Windows 11 säkert?

Hur vet jag om min dator uppfyller de lägsta systemkraven för Windows 11?

Vad händer om min dator inte uppfyller de lägsta systemkraven?
40 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page