top of page

Vi växer och söker nya kollegor!

Uppdaterat: 25 jan. 2022

För att ge dig en bättre inblick i vår företagskultur så delar vi en kort intervju med vår Key Account Manager Erik Blau.


Först och främst - Det ryktas att du arbetat på ITS Nordic i ett decennium?

Det stämmer bra! Direkt efter mina studier anslöt jag mig till teamet och började min karriär som Distriktssäljare. Idag, 10 år senare är jag Key Account Manager och trivs fortfarande lika bra!


Höjdpunkt från 2021?

Det var åter igen ett annorlunda år men trots det lyckades vi göra en hel del roliga aktiviteter såsom en sommarfest som bjöd på en fantastiskt tillställning i bra väder ute på Sandhamn i Stockholms skärgård. Sen har vi förstås haft digital afterworks men att få chansen att fira in sommaren tillsammans var helt klart en höjdpunkt!

Hur kommer din nya kollega bli välkomnad till teamet?

Vi är ett väldigt starkt team som trivs otroligt bra i varandras sällskap. Det är mycket skratt, högt i tak och vi stöttar alltid varandra till att lyckas. Är du en öppensinnad person med skinn på näsan och gillar högt tempo samt kundrelationer är jag övertygad om att du kommer stormtrivas!

Utveckling är ett av ITS Nordic kärnvärden, hur genomsyras det i företagskulturen och under en säljares arbetsvecka?

Du kommer bli inbjuden till Lunch and Learns en gång i månaden där hela bolaget samlas för att kompetensutvecklas och dela trender samt kunskap över avdelningarna. Vårt säljteam har dessutom varje fredag utbildning inom Microsoft, Azure, säljteknik, marknadstrender och annat matnyttigt som gör att du utvecklas i din arbetsroll. På kontoret har vi ett bibliotek med alla briljanta böcker såsom.


Vad gör ni för att skapa laganda och bli ett kick-ass team?

I ärlighetens namn är vi nog rätt bortskämda med roligheter. Vi sponsrar en padelbana så du har möjlighet att spela gratis padel, varje år arrangeras golftävlingar, hälsoveckor, digitala afterworks, julfester, fiskeutflykter och annat skoj så du kommer inte bli uttråkad.


Är du nyfiken på våra tjänster?


113 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page