top of page

Alexander White

ITS Nordic levererar en helhetslösning som ger Alexander Whites företag och medarbetare rätt förutsättningar att ha en modern och effektiv arbetsplats som möjliggör högre produktivitet och smartare arbetssätt.

Genom en ökad digitalisering och ett förenklat arbetssätt skapar IT-lösningen en möjlighet för medarbetarna att fokusera på deras kärnverksamhet och spendera mera tid med sina kunder.

I upphandlingen var Alexander Whites främsta krav att få en IT-lösning som är skalbar och som möter företagets stigande utvecklingskurva. Att dessutom ha en vass support som fungerar felfritt och smidigt var också en viktig del när man gjorde sitt val av leverantör.

Helhetslösningen består av flera beståndsdelar såsom en anpassad paketering med hårdvara och mjukvara, en molnbaserad och modern växellösning, bra mobilabonnemang samt printlösning för effektiv hantering av dokumentflöden.

Sen avtalets start har ITS Nordic genomfört flera projekt, bland annat moderniserat och byggt ut trådlösa nätverk för att säkerställa kontoret en snabb och pålitlig uppkoppling för att säkerställa bolagets intensiva kommunikation.

Power in Numbers

30

Programs

50

Locations

200

Volunteers

Project Gallery

bottom of page