top of page

Vad ska du tänka på när du byter IT-partner?

Funderar du på att byta IT-partner men osäker på vad du ska söka efter? - Då är det här inlägget för dig.
Våra tips!


Tips1: Säkerställ hög kundnöjdhet


Säkerställ att din IT-partner har en bra och fungerande servicedesk som finns tillgänglig och möter era behov. Har ni behov av support dygnet runt och fråga om statistik från partners för att kunna jämföra och få en tydligare bild över hur deras ärendehanterings-flöden ser ut.


Tips 2: Framtidssäker IT-Partner


Välj en partner som har blicken mot horisonten. Det dyker alltid upp nya spännande tjänster på marknaden och för att din verksamhet ska vara konkurrenskraftig behöver ni snabbt kunna nyttja dessa tjänster. Se till att välja en modern IT-partner som har ett uppdaterad erbjudande så du inte riskerar att bli fast i en föråldrad IT-miljö.


Tips 3: Säkerhet


Det är extremt viktigt att ni väljer ett IT-partner som alltid tänker på ert företags säkerhet i alla steg då det kan göra er sårbara och skapa stora risker som kan vara förödande. Ställ tydliga krav och förväntningar på er partner för att säkerställa att ni alltid har en trygg miljö.


Tips 4: En partner med erfarenhet och kunskap


Det finns en uppsjö av IT-partners där ute med lång som kort erfarenhet, bred som small kunskap. Vårt främsta tips är att välja en partner med bred kunskap som kan underhålla hela er it-miljö så att ni slipper att använda er av flera olika leverantörer för olika områden.

 

Därför ska du välja ITS Nordic som din IT-leverantör?

När ITS Nordic grundades var IT något som bara skulle fungera och inta ta stort fokus från våra kunders dagliga verksamhet. Idag, snart 20 år senare designar vi arbetsflöden som kan förändra affärsmodeller, förbättra kundupplevelser, öka effektiviteten och generera data som bidrar till ovärderliga insikter och starkare affärer. Ett tecken på att vi lyckas är att några av Sveriges marknadsledande företag anlitar oss för att skapa ett effektivt och tryggt IT-landskap.

Vi ser alltid till att möta våra kunders behov och designar lösningar baserat på era behov. Kontakta oss på info@itsnordic.se eller på 08-522 433 00 om du vill veta mer. Du kan även fylla i vårt formulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar.


Vänliga hälsningar, ITS Team

97 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page